Здравейте читатели на Novitebulgari.com

Понеже в момента България е такава въздушна сила, че и извънземните ги е „страх” от нашата военна авиация, нашите управляващи търсят кой да ни охранява въздушното пространство. Днес официално бе обявено, че е прието с 96 гласа „за” съюзнически военни сили да охраняват въздушното ни пространство.


bylgarski-voenni-zaminavat-na-mejdunarodno-obuchenie-v-germaniq-160448

След това одобрение е имало доста спорове за това дали e правилно Турция да охранява въздушното ни пространство (поради напрежението между двете страни). Било е дадено като идея, въздушното пространство да не се охранява от страни граничещи с България, което звучи добре, но това предложение е отхвърлено след като само 41 депутати са гласували „за”. Днес е казано още, че България щяла да реши с коя държава да сключи договор за съвместна охрана и това нямало да бъде Турция.


Сега идват основните ни въпроси:

1)Нормално ли е нашата страна да е толкова безсилна, че да се налага да си викаме „БОДИГАРДИ”, които да ни пазят?

2)Кога ще дойде момента да има някакви промени и България да е пазена от българи, което ни се струва нормално при положение, че от нас зависи спокойния ни живот?

3)Ще разгледаме нещата от морална гледна точка- един чуждоземец ли би дал живота си за МАЙКА БЪЛГАРИЯ или един БЪЛГАРИН би го направил? И кое ще ни кара да се чувстваме по-сигурни и спокойни в нашата страна?

Отговорите на тези въпроси оставяме на вас, читателите на novitebulgari.com.

Преглеждания: 184

Коментари