ТИК-ТАК, ТИК-ТАК , чуват всички национални предатели, докарали ни до мизерията, в която живеем. Джок Полфрийман, на много хора това име не им говори нищо, но то може да е разковничето на нещо огромно, което ще се случи. Всички гаври с народа, кражби, рушвети, прикрити убийства, рекет, страдащи пенсионери, бягащи деца в чужбина, „СЪЖИТЕЛСТВО“ вместо 5 вековно робство, болни хора нямащи възможност да се лекуват,депутати-педофили, депутати биещи и заплашващи хора, депутати лъжещи всички ни безскрупулно, умишлено пресъздаване на българската история, позволение и защита на циганските своеволия и гаври с България, пренебрегване на българските традиции и многото престъпления извършени и извършващи се в момента срещу България, могат да претърпят своят КРАХ и създателите им да бъдат осъдени от НАРОДА, само заради едно име – Джок Полфрийман.

Защо смятам, че това име ще създаде огромен бунт и борба срещу всичко случващо се и кой всъщност е Джок Полфрийман? Причината е проста, това име ще се превърне в обединител на всички гореспоменати ГАВРИ с българщината. То ще накара всички българи да възроптаят!

 Джок Полфрийман Е УБИЕЦ НА БЪЛГАРИН

ДА ТОЧНО ТАКА УБИЕЦ! ОСВЕН , ЧЕ Е УБИЕЦ Е И НОМИНИРАН ЗА „ЧОВЕК НА ГОДИНАТА 2015“ ОТ АНТИ-БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ! Е ГОСПОДА ЕНИЧАРИ, ТОЗИ ПЪТ ПРЕЛЯХТЕ ЧАШАТА! Проблемът ви е много по-сериозен, от колкото явно подозирате. Убиецът на 20 годишното момче-Андрей Монов, ще ви докара изключителни главоболия. Ако до този момент всички протести в България са били мирни, този път главните протестиращи не са учители или доктори, не са студенти или ученици, не са пенсионери или майки. Вие, господа ДУШМАНИ,  ще сте първите успяли да обедините най-силният барометър на неправдите в България- футболните агитки. Истината ще ви удари, когато разберете, колко различен би бил протест със Сектор Б, Сектор Г, Лаута Арми, Лудата Банда и Зара Бойс. Както видяхме от изказването на член на АНТИ-БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ, тези имена не ви говорят нищо, но хората обичащи този спорт, знаят какво може да се случи ако тези агитки успеят да се обединят и по-страшното е , че ВИЕ ГОСПОДА ЕНИЧАРИ сте на път да го направите! Тогава ще има съд за много хора, които имат грехове пред МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! Е ГОСПОДА ЕНИЧАРИ, ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА! ТИК-ТАК,ТИК-ТАК!

Преглеждания: 150

Коментари