Здравейте българи, как сте?

Здравейте българи, как са вашите баби и дядовци, добре ли живеят с 200-300 лв пенсия и без отопление в смразяващите зимни дни, за да може да ви пращат малкото спестени парички? А вие родители как сте, как се чувствате като децата ви са далеч от вас, за да могат да живеят по-добър живот? А вие лекари и учители, добре ли сте, жълтите стотинки, които ви дават, за да спасявате животи и да възпитавате децата ни, стигат ли ви? Спортисти, студено ли ви е в неотоплените зали и добре ли тренирате с 26 годишни уреди? А вие собственици на малки и средни магазинчета, „монополите“ притискат ли ви? Актьори, писатели, певци и художници, имате ли стимул да творите, когато живота е толкова труден? Работници в БАН, вие как сте, правите ли някакви проучвания с „новите“ си уреди? А вие шофьори, как са пътищата, често ли стават катастрофи? Футболни фенове, интересни ли са ви първенствата в България, които се режисират преди да започнат? Бизнесмени от малкият и средният бизнес,  рискува ли ви се да инвестирате или ви е страх да не би да загубите и малкото останали ви средства? Ами вие журналисти, чувствате ли се добре да ви притискат по различни начини, за да не пречите? Абитуриенти, вие как сте, ще ходите ли далеч от вашите родители, за да получите добро образование? Ами ти Апостоле и всички герои дали животите си , за да можем да живеем добре, ВИЕ как сте там горе, плачете ли като гледате трудният живот в майка България?

 АМИ ВИЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ВИЕ КАК СТЕ, ДОБРЕ ЛИ Е В ТОПЛИЯТ КОЖЕН ДИВАН С НАГРЕВАТЕЛ? ОБЕЗОПАСЕНИ ЛИ СТЕ В НОВИТЕ СИ КОЛИ? А ХЕЛИКОПТЕРЪТ И ЧАСТНИЯТ САМОЛЕТ, ХОДИТЕ ЛИ ОЩЕ ПО МАЧОВЕ С НЕГО? ИМАТЕ ЛИ ВИЛА В ДУБАЙ, ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА? ВЛИЗАТЕ ЛИ В НАТФИЗ С ОХРАНА, ЗА ДА БИЕТЕ ДЕЦАТА? ЗАПЛАШВАТЕ ЛИ ПОЛИЦАЙ, КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА? А БАНКОВАТА СМЕТКА ДОБРЕ ЛИ Е? УСПЯХТЕ ЛИ ДА ПРОДАДЕТЕ НАПОЕНАТА С КРЪВ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ? А СРАМНИТЕ ТЕФТЕРЧЕТА, ТЯХ ЗАПОЧНАХТЕ ЛИ ДА ГИ КРИЕТЕ ПО-ДОБРЕ? А ПАРИТЕ ОТ КТБ, ДОБРЕ ЛИ СТОЯТ В ДЖОБОВЕТЕ ВИ? ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ , РАБОТЯТ ЛИ ОЩЕ?

 А ВИЕ – НОВИТЕ БЪЛГАРИ, ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ ОСТАВИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА? НЕКА НЕ ОСТАВЯМЕ И ТОЗИ ПЪТ ДА МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРА НИ! ТВОЯТ ГЛАС РЕШАВА!

Преглеждания: 75

Коментари