Браво! Крисия ще пее за Disney

Здравейте, читатели на novitebulgari.com

Нашето талантливо продължава да ни кара да се гордеем с таланта й, като успя да завоюва поредното признание.


“Замръзналото кралство” – един от най-обичаните филми на “Дисни” – се завръща у нас със съпровод на симфоничен оркестър. Крисия ще пее в зала 1 на НДК по покана на Disney Concerts на 21 декември, съобщава Kmeta.bg.

Шоуто представлява прожекция, която ще се излъчва с музика на живo, а на самия финала Крисия ще изпее песента “Let it go” заедно със симфоничния оркестър. Приказката ще оживее на сцената, а нашето момиче ще бъде принцесата, облечена с рокля като на обичаната принцеса Елза.


На сцената, освен талантливата Крисия ще видим и Веси Бонева, озвучаваща гласа на принцеса Анна, както и Надежда Панайотова, превъплътила гласа си в принцеса Елза. Мъжката част ще бъде представена от Владимир Михайлов е в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Le it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза”, коментира основен диригент на Disney Concerts, Сузи Сайтър.

Преглеждания: 138

Коментари