Страдащи хора в 116 места в цяла България

Здравейте, читатели на novitebulgari.com. 116 места в цяла България са без ток, като по-голямата част са в региона на Бургас (68 населени места обслужвани от ЕВН), вторият по-голям бедстващ регион е шуменския, като там са 48 места без ток, обслужвани от Енерго Про.


Виждаме, че борбата с оправяне на пътищата е непрекъсната, но дали това не трябва да е на заден план при положение, че хората живеят без ток на минус 15 градуса. Като презадоволени потребители не можем да оценим колко е важно електричеството за нас, но хората в тези региони със сигурност са го разбрали. Крайно недопустима е тази ситуация и трябва да бъде оценена подобаващо.


Ние, от екипът на novitebulgari.com, призоваваме за бързи мерки от институциите, ако не могат да осигурят ток за всички населени места, да предвидят други мерки, които да помогнат на бедстващите региони, като това да осигурят топли временни жилища за всички мръзнещи хора! Разбираме усилията, които се полагат за подържане на пътната мрежа, но според нас е по-важно да няма умиращи от студ хора и е време да обърнем внимание на този проблем!

Преглеждания: 302

Коментари