Big Brother скоро ще отразява на живо целият живот в България.

новите българи

Както е в романа на Джордж Оруел, всички ще се превърнем в зорко следени от всякъде, нарекли сме това следене – ДЕМОКРАЦИЯ.  Какво ли разбирам аз, ще се слагат чипове в личните карти, под наслов: „ДА НЕ СТАВАТ ИЗМАМИ С ЛИЧНИ КАРТИ”. Как съм се объркал, аз пък си мислих, че ги слагат, за да може по-лесно да бъдем следени („О, неразумни юруде”, как така съм се объркал). Слагат се цензури на новини, на статии, подслушват се телефони, само дето още не са почнали да ни арестуват за вицове казани срещу правителството. Ох, демокрация, демокрация за чудо и приказ, кеф  ти свобода, кеф ти добър живот, кеф ти наказани престъпници. Очаквам и в учебниците по политология, както има разновидности от сорта на сталинизъм,социализъм и комунизъм, вече да има и подобни разновидности като- демокрация, българизация и тн. От какво може да се оплачем?


Facebook , twitter и останалите социални мрежи, не са ли достатъчни, за да бъдем следени изкъсо? Е, явно не са, сега вече ще сме TAG-нати през целият ден, ще се знае къде сме, с кого сме и така лесно ще може да се контролират гореспоменатите мръсни вицове, които скоро време ще ни вкарват в Белене.

Ето и предполагаемите разговори между депутатите, след слагането на чиповете:
-Абе тука на компютритУ виждам една картЪ, дето седи до един от моите партийни врагове. Трябва да имаме човек на мястото, за да чуем какво си говорят. И моля те проучи, на кого е тая картЪ!
-Абе тоя с чипчето с номер 911, бил правил проблеми на тоя МишУ БирЪтЪ, че сега ми звъни и ми се оплаква, я го провери тоя 911 и му кажи да остави фабриката да работи, че само се оплакват.


Сигурно вече няма да се кръщаваме, а ще си вървим с цифрите от чиповете – номер 112, 911 и най-лошият ще бъде номер 666. Българизация, българизация, какво идеално еничарско оръжие за по-лесен контрол и спиране на хората, които ще се опитват да променят нещата в страната. Абе, искам само да помоля, като Big Brother България влезе в сила, депутати дайте някаква част от спечелените пари от реклама и на участниците в реалитито, все пак българите ще изнасяме цялото шоу, на което ще се забавлявате…

Преглеждания: 415

Коментари