Знаете ли историята на Влади Жиков?

Здравейте, читатели на novitebulgari.com. Вие чували ли сте за Влади Жиков? Предполагам, че не, защото медиите рядко пишат за него, причината за това не е ясна. По-странното е, че треньорите на децата в националният отбор го пренебрегват, примери за това са пускането му в 90 минута в контролата срещу Англия и това, че рядко получава повиквателни за националния.
vladi-zhivkov-28122014hrew
О, сега се чудите кой е той, ами той е момче играло доста години в школата на Милан, а от тази година подписа и договор за 3 години с мъжкият отбор. За съжаление, Жиков явно не е „достоен“ да играе за България, явно хората от италианският гранд са се объркали с това, че го пускат и нищо не разбират, а нашите специалисти тук не виждат качествата му.
2110376300
След като феновете на Милан в България разбраха за случващото се, изразиха позиция относно случая, която е в подкрепа на момчето. До колкото разбрахме, росонерите в България са близки до семейството на Жиков и до самото момче. Те твърдят, че такова отношение може да бъде пагобно за развитието на българският талант.
15536745_1479045752109009_826137598_o
Ние, от екипът на Новите българи, се интересуваме каква е причината, момчета като Влади Жиков да са пренебрегвани? Толкова много таланти ли има в българските отбори, че момче, което е подписало с мъжкият отбор на Милан да не взима участие в мачовете на националите? Ако това е грешка на скаути или ръководство, нека да се посочат виновните. Не ни разбирайте погрешно, ние вярваме във всички дечица, които тренират и се опитват да се развиват, но искаме да има справедливост и да не бъдат избирани дечица на татко и мама, защото татко и мама са влиятелни хора, а искаме представителният ни отбор да бъде съставен от най-добрите футболисти за набора си!

Преглеждания: 1098

Коментари